BUFFET

GENTSE GERECHTEN

Gentse stoverij met verse frietjes
Waterzooi van ontbeend kip
Gehaktballetjes in pikante tomatensaus

FAMILIE, VRIENDEN

Varkenshaasje met champignonsaus en krielaardappelen
Kalkoen in zoet zuur met witte rijst
Gebraden kip met witte selder in druiven yoghurt/room saus en cognac, koud
Glaasje zeevruchten sla

BEDRIJF, FUIF

Pasta vis, zeewolf, kabeljauw, zalm, inktvis, mosselen met groenten in visbouillon
Pasta vlees, kalf, rund, gevogelte, varkenvlees met groenten in vleesbouillon
Pasta vege, een varia van groenten in groenten bouillon
Glaasje zeevruchten sla

STAANDE RECEPTIE MET ETEN

Bordje 1, eendenpastei met uienconfituur
Bordje 2, soepje met hapjes
Bordje 3, carpaccio van tonijn, basilicum
Bordje 4, drie oesters, citroen
Bordje 5, parmaham met asperges
Bordje 6, scampi’s met rijst torentje
Bordje 7, gebraden kip met druiven en selder, cognac
Bordje 8, kabeljauw met vissausje
Bordje 9, sorbet, naar keuze
Bordje 10, varkenshaasje, saus naar keuze
Bordje 11, pasta met zeevruchten
Bordje 12, pasta met vlees
Bordje 13, steak tartaar met frietjes en mix sla
Bordje 14, entrecote
Bordje 15, vide met vol au vent
Bordje 16, tartaar van tonijn
Bordje 17, ijstaart
Bordje 18, trio van gebak


In afspraak met de klant maken we andere bordjes naar wens.