HOOFDGERECHTEN
VIS
Gebakken kabeljauwhaasje met een mousseline van kool
Wit van kabeljauw in spekjasje met witloof en sausje van Chablis
Zalm met tagliatelle in de kaassaus
Zalm gebakken met noord zee saus
Zeewolf met dragon ,jonge worteltjes en krielaardappeltjes
Roodbaars filet met roomsausje van waterkers en asperges punten
Griet met knolselder puree en mosselen
Noordzee schartongrolletjes met vissaus en puree
Tongfilet in hoeve boter met spinazie
Gebakken zeetong op een bedje van prei en oesterzwammen
Tarbot omringt met spaghetti van courgettes en mousselinesaus
Kreeft gebakken in eigennat met verse kruiden
Gebakken gamba’s in hoeve boter met verse kruiden
Gebakken scampi’s met lookroom en bieslook
Scampi’s op zijn duivels
Brochette van scampi met tartaar
Gebakken St.-Jacobs vruchten op een bedje van asperges en grijze
garnalen
Gebakken St.-Jacobsoesters met sinaasappelsabayon en volle rijst
Mosselen natuur, met room, witte wijn enz.
VLEES
Osfilet met rode wijn saus ,gebakken
witloof en kasteel aardappelen
Rundnootjes ,saus naar keuze
Chateaubriand met roquefortsaus of bearnaise
Entrecote met pepersaus of naar keuze
Gegrilde kalfstournedos met bordelaise saus
Gebakken kalfoesters met rivierkreeftjes en waterkers
Kalfsfilet versneden met druivenroomsaus
Kalfsnootjes met aangepaste saus
Varkenshaasje met champignonsaus, jonge worteltjes met
krielaardappeltjes
Varkenshaasje gevuld met spinazie en spek
Varkenshaasje versneden met saus naar keuze
Varkens / rund stoverij
Gentse stoverij, bruin bier en mosterd
Lamskotelet met portosaus, met aangepaste groenten
Lamstoofpotje met jonge worteltjes en gebakken aardappelen
Lamfilet met eendenlever en licht mosterdsaus, met aangepaste groenten
Hertfilet met wildsaus en knolselder puree
Reebokfilet met peertjes en veenbessen
Gebakken plakjes hert met wortel en spruitjes
Everzwijnfilet met seizoengroeten
Eendfilet met bosbessen ,saus naar keuze
Eendenborst in curry met verse vruchten
Parelhoen met rivierkreeftjes en witloof
Struisvogel met zoete saus, boontjes met spek
Struisvogeltournedos met veenbessensaus
Haasfilet met oude port
Gevulde haasfilet met lever
Konijn op grootmoeders wijze ,pruimen of appelmoes
Konijn met kriekbier ,kersen en appeltjes in Calvados
Haantje gemarineerd in rode wijn
Kipfilet met dragonsaus of naar keuze
Kip zoet zuur met witte rijst
Vol au vent
|