VOORGERECHTEN
KOUDE VOORGERECHTEN
Gevogeltesalade, druiven, witte selder,
yoghurt roomsaus en cognac
Tonijnsalade met olijven en tomaten
Tomaatgarnaal
Rauwe ham met meloen
Pastasalade met gerookte zalmreepjes
Gerookte zalm met sla en basilicum
Bordje ganzenlever met uienconfituur
Bordje wildpaté met garnituur
Halve kreeft met 2 sausen
Bordje met waaier van vis / schaaldieren
Zeeuwse diepe oesters
Gekookte beenham met mosterdsaus
Bordje gerookte zalm, gerookte heilbot met garnituur
Frivool mengslaatje met St.-Jacobsoesters en gedroogde Italiaanse ham
Tartaar van Schotse zalm met dille kruid en asperges
Carpaccio van tonijn tuingroen en basilicum
Carpaccio van rund ,garnituur en basilicum
WARME VOORGERECHTEN
Kabeljauwfilet met vissausje en
rijsttorentje met groenten,
of zeewolf, zalm, scampi,
Krokant gebakken zwezerik met mosterdsaus
Zalm met kruidige couscous
Blinde vink van parelhoenfilet met basilicum en trappistensaus
Gevulde tongfilet met ham en champignons
Tongfilets met garnalensaus en groenten garnituur
Pasta met zalm in de kaassaus met verse kruiden
Pasta met vis en schaaldieren
Gebakken St.-Jacobsoesters met groene asperges
Garnaalkroket en of kaaskroket met groenten garnituur
Geitekaasje, honing en groenten garnituur, basilicum
Pikante gehaktballetjes in tomatensaus met brood
Asperges op zijn Vlaams |